Vad är Celadrin & undefinedundefinedReg ;?

Celadrin® är ett näringstillskott för att främja gemensam hälsa. Det kan användas av personer med artrit och gemensamma tillstånd, såväl som att läggas till dieter hos personer med hälsosamma leder som vill stödja sina leder och hålla dem starka. Denna produkt är tillgänglig i disken i drogbutiker och några livsmedelsbutiker, och kan vanligtvis hittas med andra näringstillskott inklusive vitaminer och diverse tillsatsmedel. Det kan även beställas från postorderleverantörer för hemleverans.

Både mjukgeler och aktuella krämberedningar av Celadrin® är tillgängliga för konsumenter. Produkten är tillverkad med ett sortiment av behandlade fettsyror. Tillverkaren hävdar att det är “cellulära smörjmedel” för att förstärka cellmembranet och öka smörjningen och hydrering i lederna. Detta minskar trycket på lederna och kan användas för att hantera inflammatoriska processer såväl som den naturliga dehydrering som observerats i lederna över tiden som ett resultat av åldringsprocessen.

Att ha mer hydratiserade leder kan förbättra den gemensamma elasticiteten. Detta gör lederna mer flexibla, så att människor kan behålla ett större rörelseområde, och det kan minska smärta och styvhet i lederna. Människor som har svårt att gå uppför trappor, sträcker sig fullständigt och leder till olika fysiska uppgifter på grund av styva leder kan använda kosttillskott som Celadrin® för att förbättra gemensam hälsa. Denna produkt är också utformad för att minska smärtlindring.

Celadrin® har undersökts i kliniska studier och vissa studier tyder på att produkten jämfört med placebo har några gemensamma fördelar. Människor måste ta tillägget i minst 30 dagar och det är mest effektivt när de kombineras med mild sträckning för att främja gemensam styrka och flexibilitet. Celadrin® kan vara användbart för äldre vuxna med styva leder, såväl som idrottare och andra personer som är svåra på sina leder som ett resultat av deras livsstil.

Detta näringstillskott har inga kända biverkningar eller konflikter med andra kosttillskott eller mediciner. Det är dock lämpligt att konsultera en läkare eller apotek innan du tar nya kosttillskott, för att bekräfta deras säkerhet, och om en medicin är föreskriven, ska patienterna informera sina läkare om eventuella tillskott som de tar. Ny information om läkemedelsinteraktioner och andra komplikationer upptäcks ständigt och det är klokt att ge läkare möjlighet att identifiera en potentiell konflikt innan förändringar görs på patientens närings- eller medicineringsregimer.