Vad är Astragalus Tea?

Många växtbaserade läkemedel används bäst när de kokas som teinfusion. Astragalust te från det kinesiska infödda örtet med samma namn används i örtmedicin för dess antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper. En källa till antioxidanter, astragalust te kan enkelt göras hemma med hjälp av torkad astragalusrot.

Traditionell holistisk medicin citerar astragaluste som en överordnad energi tonic. Drycken har vetenskapligt bevisat immunförsvar som ökar fördelarna. Ört är också användbart vid bekämpning av virusinfektioner. Det kan användas vid behandling av leverskador, hepatit, influensa, perifer cirkulation, immunförsvar, vävnadskada och högt blodtryck. Det kan till och med kunna hjälpa människor som lever med hiv och aids.

Det alternativa läkemedlet innehåller diuretiska egenskaper. Det har också använts för hjärt-, lung-, mage- och njureläkning. Astragalusrot kan användas vid avgiftning, stimulering av vita blodkroppar och anti-agingformler. Det kan också bidra till att minska biverkningarna av kemoterapi.

Nutritionellt är astragalus te fullt av heath fördelar också. Teet är en rik källa av 14 mineraler, inklusive järn och zink. Det innehåller också flera aminosyror, flavonoider, kolin, folsyra, flera vitaminer och många andra hälsosamma ingredienser.

För att göra astragalust te behövs flera delar av matlagningsutrustning. Dessa inkluderar en lufttät behållare, en matlagningspanna ett kaffefilter och en mugg. De enda ingredienserna som behövs är astragalusrot och vatten. Tillsätt fyra ounces (113 gram) färsk astragalusrot eller en halv ounce (14 gram) torkad rotta till en kruka med kokande vatten och låt infusera i fyra minuter.

Stryk teet genom filtret eller en bit ostklaff. Häll i rån och låt svalna något innan du dricker. Om tepåsar används, kan de kokas i tre minuter och pressas för att förbättra teens smak. Eventuellt kvarvarande te ska förvaras i lufttät behållaren och placeras inuti kylskåpet.

Honung kan tillsättas för sötning. Kommersiellt tillgängligt astragalust te kan inkludera jasmin för smakämnen också. För bästa fördelar drick du två till fyra gånger dagligen. Den traditionella kinesiska medicinen kan också avnjutas kallt.

Förutom teformen kan astragalus extrakt tas i andra former. Flytande tinkturer, tabletter och kapslar i växtbaserad medicin kan också användas av personer som vill ha örtens fördelar. Det finns inga kända astragalus biverkningar.

Astragalus anses generellt som ett säkert te för de flesta människor att dricka. Barn som upplever feber ska inte ta växtmedicinen tills sjukdomen är helt borta. Vissa herbalists föreslår blandning av astragaluste med Chrysanthemum te för optimala immunsystem och fördelar i blodcirkulationen.